Om Allerød Transporten

Vores historie

1962-1982

Webshop

Vi har også salg til private

Ydelser

Se hvad vi kan hjælpe med

Om Allerød Transporten

Mit navn er Loui Olsen, og jeg er ejer af Allerød Transporten. Det hele startede i 1942, hvor min farfar, Anders Peter Aksel Olsen, købte en købmandsforretning og siden hen begyndte at sælge kul, koks og petroleum.

Senere overtog min far, Jørgen Peter Olsen virksomheden, og resten er, som man siger “historie”. Er du interesseret i at læse hele vores historie, kan du gøre det her.

Hos Allerød Transporten kan du nemt bestille en masse forskellige materialer såsom sten, grus, sand, jord osv. direkte i vores webshop

Du vælger selv, om du vil have din ordre leveret direkte hjem til dig eller foretrækker at afhente den hos os i Allerød. Her kan du komme med din egen trailer, og vi fylder den for dig. Eller du kan leje en gratis trailer hos os.

Derudover tilbyder vi en række forskellige ydelser , herunder:

  • Entreprenøropgaver
  • Levering i bigbags
  • Affald og genbrug
  • Olietanke
  • Udlejning af containere
  • Studenterkørsel

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 48 17 20 43. Vi kan også hjælpe dig med inspiration og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du skal vælge til dit næste projekt.

Jørgen Peter Olsen

I 1982 skiftede firmaet navn til at hedde Allerød Transporten.

Det blev til flere biler og chauffører, inden JPO i 1982 solgte Allerød Olies kundekartotek til Texaco mod at køre for dem i stedet. Det var dengang i 80′erne blevet svært at drive pengene ind fra kunderne, så løsningen med kun at køre olie ud og blive betalt af tankselskabet var nemmere. Firmaet skiftede i samme omgang navn til at hedde Allerød Transporten og bestod den gang af 5 tankvogne.

I 1983 købte Allerød Transporten en kranvogn, da der ikke var så meget oliekørsel om sommeren, så det blev suppleret med entreprenørkørsel for Armton. Gennem årerne blev bilerne løbende udskiftet til nye og flotte biler. Bland andet bestod bilerne i 80′erne af Scania 112′ere og 142′ere. Det har altid været meget vigtigt for JPO, at hans biler var flotte og præsentable og at bilerne nogle gange blev købt lidt større end de nødvendigvis burde være, hang sammen med hans glæde over at se på og køre i en rigtig flot bil.

I 90′erne blev tankvognene skåret ned fra 4 til 3, hvor 2 kørte hele året og 1 kørte om vinteren og vognparken blev styrket med en kranvogn mere, så der nu var 2. I 1998 startede Loui efter endt uddannelse og soldatertid med at køre fast i Allerød Transporten med den ene kranvogn om sommeren og tankvogn om vinteren.

Det begyndte at gå rigtig godt og i 2001 fik Allerød Transporten sin første 4-akslede Scania 124 i form af en kranvogn og rådede nu over 3 kranvogne, som fast kørte for primært NCC. 2001 var også året, hvor Jørgen P. Olsen startede på et generationsskifte efter et langt og hårdt arbejdsliv. Halvdelen af Allerød Transporten blev solgt til Loui og den daglige drift blev delt mellem dem og samarbejdet mellem dem var godt. JPO tog sig af det administrative og Loui tog sig af det praktiske ude i marken og den direkte kontakt til kunderne og styringen af hvad bilerne skulle lave. Begge kørte dagligt med hver deres bil.

I 2003 fik Allerød Transporten sin første trækker, som skulle køre med en tanktrailer med olie om vinteren og med gardintrailer om sommeren. Til sidst tog Jørgen P. Olsen så den endelige beslutning om, at det var på tide til at overdrage Allerød Transporten til Loui – sidste del blev solgt og Jørgen stoppede som aktiv i det daglige med kørsel, men deltog stadigvæk på kontoret på sidelinjen, med sin store erfaring og overblik. Over 40 års erfaring, som vognmand kommer ikke af sig selv, så Allerød Transporten trækker stadig på den store viden JPO-besidder!

Vi er på vejene i hele Sjælland

Vi giver meget gerne et tilbud på kørsel, også på længere strækninger.