under-slider-1

Graveopgaver

Vi har i 2011 påbegyndt at varetage graveopgaver,  og vi har haft god succes med det. Det er en stor fordel,  at ham der graver af til belægning eller anden udgravning,  og ham der skal køre overskud væk eller levere nye materialer kan planlægge opgaverne sammen.

Planlægningen er en stor del af arbejdet når man går i gang med en graveopgave,  og derefter skal have leveret varer og dette skal passe sammen som hånd i handske.

Vi oplever som leverandør nogle gange, at komme ud til en gravefører der ikke er klar til de bestilte varer, og enten måtte køre forgæves eller aflæsse varerne til gene for både kunde, og ham der skulle udfører den videre opgave. Det kan derfor godt betale sig at benytte den rigtige entreprenør der forstår at varetage alle opgaver. Så sparer kunden penge og tid.

graveopgaver

Vi udfører bl.a. disse graveopgaver

Udgravning:
Vi kan udføre graveopgaver med maskiner fra 1 – 15 ton,  så opgaverne spænder vidt fra rydning af forhave for grønt,  og pålægning af skærver,  til udgravning til ny kloak eller nedrivning af hus og klargøring af grund til byggefirma.

Olie tanke:
I disse år falder mange olietanke for aldersgrænsen for hvor længe disse må ligge i jorden,  og de skal dermed opgraves og fjernes,  eller blot afblændes tomme eller fyldes op. I den forbindelse skal tanken i alle tilfælde opsuges,  og der skal udfærdiges et dokument på dette til brug for Kommune og myndigheder. Denne opgave kan vi udføre lige fra beslutningen er taget til haven eller indkørslen ser ud som før.